HÜRKUŞ Paris Yolunda

08 Haziran 2017

TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş., Dünya'nın en büyüğü olan Paris Havacılık Fuarı'na dünyanın en etkin taarruz helikopteri unvanını elinde bulunduran "T129 ATAK Taarruz ve Taktik Keşif Helikopteri", sayılı insansız hava aracı sistemlerinden olan "Orta İrtifa Uzun Havada Kalış (MALE) sınıfı İnsansız Hava Aracı Sistemi ANKA", dünya havacılık otoriteleri tarafından sertifikalandırılmış "Eğitim/Hafif Taarruz Uçağı HÜRKUŞ" ve ilk kez yurtdışında sergileyeceğimiz "T625 Özgün Helikopter" ile katılıyor.

19-25 Haziran 2017 tarihleri arasında Le Bourget, Paris'te düzenlenecek olan uluslararası hava gösterileri organizasyonunda TUSAŞ tarafından tasarlanıp üretilen HÜRKUŞ-C statik alanda sergilenirken, HÜRKUŞ-A yüksek performanslı gösteri uçuşu ile göğsümüzü kabartacak.

HÜRKUŞ-A ve HÜRKUŞ-C bugün kol uçuşu yaparak Paris Havacılık Fuarı için TUSAŞ tesislerinden ayrıldı.

Uluslararası arenada Türkiye'nin havacılık kabiliyetlerini sergileyecek olan ikili; Sırbistan, Hırvatistan ve son olarak Almanya duraklarının ardından Paris'e ulaşmış olacak.

#HÜRKUŞParisYolunda

ICON Algı Yönetimi ve Bilişim Sistemleri